Midden in deze coronatijd heeft onze activiteitencommissie een leuke speurtocht opgezet – voor jong en oud! En volledig virusproof!

Weet jij het antwoord op dit raadsel? Lees dan snel verder!

Helaas is het organiseren van activiteiten waarbij je samen kan zijn, door de corona-crisis nog steeds niet mogelijk. Maar….. de activiteitencommissie heeft toch een buitenactiviteit gevonden die je een beetje samen kan doen! We gaan namelijk Geocachen!

Wat is het?
Geocaching is een buitensport waarbij je aan de hand van hints en raadsels coördinaten moet zien te vinden van een plek (of meerdere) waar een zogenoemde cache is verstopt.

De activiteitencommissie heeft een Geocache-speurtocht in Nijmegen gemaakt waar jong en oud aan mee kan doen! De zoektocht neemt twee tot drie uur in beslag en is de ideale activiteit bij mooi weer.

Wie je meedoen?
Download dan de speluitleg en raadsels in PDF.

Lees de speluitleg goed door en start direct met het oplossen van de eerste raadsels: je zoektocht is begonnen!

Kom je er echt niet uit?
Dan hebben we nog een documentje met voor iedere puzzel een hint.

Heb je de laatste locatie gevonden?
Deel dan via Facebook of Instagram een leuke foto van je resultaat met de rest van de club! Of stuur de foto naar je vrienden binnen de vereniging! Zorg er wel even voor dat je foto de laatste locatie niet verklapt…

Ben je een van de eerste tien die de laatste locatie weet te vinden?
Dan wacht jou een leuke trofee! Maar ook indien je niet bij de tien eerste behoort wacht je een kleine verrassing. We willen natuurlijk graag op de hoogte gehouden worden! Heel veel succes!