Op zondag 2 april zijn Casper, Bram, Mart en Lynn in de vroege morgen afgereisd naar Wageningen om het WOK toernooi te spelen. Omdat het toernooi maar één dag duurde, mocht je in maximaal twee onderdelen uitkomen. Casper en Mart speelden ieder de single en samen de dubbel. Ook Bram en Lynn speelden de single en samen de mix.

Casper, Bram en Mart speelden alle drie hun eerste single om 9 uur, waar Lynn als supporter tot 11 uur mocht wachten op haar eerste wedstrijd.

Casper en Mart hebben alle dubbels in een driesetter gespeeld, waarvan 2 gewonnen en 1 verloren. Helaas niet door de poule gekomen.

Het lukte Mart om via drie 3-setters in de halve finale te komen, waar hij helaas in een 2 setter verloor. Wat Mart lukte, lukte Casper helaas niet, hij kwam de poule niet door.

Bram en Lynn kwamen redelijk eenvoudig door de poule heen, waarna een halve finale volgde. Deze werd gewonnen en in de finale werd in een gelijk opgaande strijd gewonnen.

Beide kwamen ongeschonden door de poulefase, waarna Lynn direct geplaatst was voor de finale kwam er voor Bram nog een halve finale aan te pas. In de finale had Lynn haar eerste en enige setverlies van de dag. In de tweede en derde set was Lynn na veel lange rally’s de winnaar.

Ook in de halve finale en de finale verloor Bram geen set en ging er dus met de winst vandoor. Beide hadden de WOK-bokaal gewonnen.
Het was een gezellig en geslaagd toernooi voor de deelnemers van BC Mariken.