In het eerste volledige speelweekend na de herfstvakantie komen dertien van de achttien BC Mariken-teams in actie. Op zondag komen maar liefst acht teams in actie in onze eigen Sporthal de Boog. Wie niet hoeft te spelen, is van harte uitgenodigd om te komen supporteren!

BC Mariken 1: eerste overwinning van het seizoen?
Na de 7-1-nederlaag tegen BC Smashing van afgelopen zaterdag wil BC Mariken 1 zich in eigen huis revancheren. Dat moet zondagmiddag gebeuren tegen middenmoter BC Amersfoort. Dat team wist al met geruime cijfers te winnen van de twee degradatieconcurrenten van ons eerste team. Toch liggen er zeker kansen: BC Mariken 1 zal er alles aan doen om de novembermaand te beginnen met de eerste overwinning van het seizoen!

Ook BC Mariken 2, 4, 6 en 8 spelen zondagmiddag thuis. Team 2 krijgt hekkensluiter BC Harderwijk op bezoek. Team 4 en 6 spelen allebei tegen de nummer twee uit hun competitiepoule. Team 8, dat zelf bovenaan staat, speelt tegen de nummer vijf Hercules USV.

BC Mariken 7 gaat op bezoek bij BC Appoldro uit Apeldoorn, dat dit seizoen nog niet veel wedstrijden heeft weten te winnen. Met een 8-0-overwinning zou team 7 op de gedeeld eerste plaats terechtkomen. Het herenteam M1 gaat op bezoek bij BC Netwerk uit Ede.

Zes juniorenteams in actie
Voor de senioren zondagmiddag in Sporthal de Boog de baan op gaan, komen al vier jeugdteams in actie. BC Mariken J2 ontvangt BC Gova, J3 neemt het op tegen WSV Dragonder Noord, J5 speelt thuis tegen Beca 2000 en J6 krijgt BV Houten op bezoek.

Op zaterdagochtend heeft BC Mariken J8 dan al de uitwedstrijd tegen SV Olympia gewerkt. BC Mariken J1 speelt zondagochtend uit tegen BC Castellum.

Alle competitieteams, veel succes toegewenst! In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.