BC Mariken gaat samenwerken met CHESPsport van (oud-trainer) Bart-Jan den Hollander. Op de webshop www.chespsport.nl kunnen onze leden met korting producten bestellen. Ook de webshops www.badminton-webshop.nl en www.badmintonoutlet.nl vallen onder de samenwerking.

De webwinkel heeft een groot aanbod aan badmintonproducten. Yonex-artikelen – wereldmarktleider in het badminton – maar ook Babolat, ERIMA en MAXX artikelen zijn verkrijgbaar. Daarnaast kunnen squash-, padel- en tennisproducten worden aangeschaft, onder andere van het merk SAXON.  Maar de mooiste sport blijft natuurlijk badminton…

Bart-Jan is eigenaar van de winkel en webshop en kan iedereen goed van advies voorzien, ook op het gebied van de nog nieuwe sport padel.

Korting voor leden
Leden van BC Mariken krijgen 5% korting op alle artikelen door het gebruik van de kortingscode ‘BC Mariken-2019-2020’. Portokosten hoeven niet betaald te worden omdat de Jan Massinkhal een ‘Pickup Point’ is. Op de laatste pagina in het online bestelproces kun je dat aangeven. Voor vragen bij de bestelling kan er gebruik worden gemaakt van een chat-functie. Bellen of mailen mag ook altijd: de lijntjes zijn erg kort. Rackets, kleding en schoenen kunnen voortaan dus gemakkelijk besteld worden. De spullen worden op een vrijdag meegenomen naar de vereniging. Een bezoek aan de winkel kan natuurlijk ook (locatie).

Testrackets in de Jan Massinkhal
In de Jan Massinkhal ligt daarnaast een badmintontas vol testrackets. Wie de aanschaf van een nieuw badmintonracket overweegt kan op deze manier een racket testen. In de tas zit een aantal verschillende rackets tot aan aanschafprijs €100. Andere rackets kunnen worden aangevraagd. Aanspreekpunt over de testrackets is voorzitter Pepijn de Lange.

Sponsoring
CHESPsport sponsort de vereniging als tegenprestatie van de verkopen aan leden. Op de twee BC Mariken toernooien zal CHESPsport met een badmintonstand voor een mooie ondersteuning van de vereniging zorgen. Vergeet ook daar niet om de 5% korting te vragen!