Op donderdag 16 februari start BC Mariken een jeugdtraining in Nijmegen-Noord. Vanaf dan traint iedere donderdagavond van 18:00u tot 19:30u een groep nieuwe jeugdleden in Sporthal De Triangel. De training is in het bijzonder bedoeld voor kinderen met nog weinig badmintonervaring. Onze hoofdtrainer Bart-Jan den Hollander gaat de trainingen geven.

Voor veel kinderen uit de jonge wijken in Nijmegen-Noord bleek de Jan Massinkhal te ver rijden. Om deze kinderen toch te kunnen laten badmintonnen besloten we een training dichterbij te organiseren. Het plan voor de nieuwe training werd al in mei 2016 op de Algemene Ledenvergadering aangenomen. Dat het toch nog maanden duurde voordat we konden starten, kwam door een lopende subsidieaanvraag en geringe beschikbaarheid van de hal. Nu de laatste problemen overwonnen zijn, kunnen we starten. Wij hebben er al veel zin in!

Om kinderen enthousiast te maken hebben we de afgelopen weken geflyerd bij basisscholen in de buurt. Bij basisschool De Geldershof in Lent hebben we zelfs aan alle kinderen van groep 3 tot en met 8 een gymles gegeven. Een tweede gymles volgt volgende week.

En aanmelden kan nog steeds! Lijkt het je leuk om op donderdag bij BC Mariken te komen badmintonnen? Stuur dan een berichtje aan Paul Bruin (voorzitter jeugdcommissie). Of ken je iemand voor wie je deze training wel wat vindt? Deel dit bericht dan of stuur ze onderstaande flyer!

Flyer: nieuwe jeugdtraining in Sporthal de Triangel

Download the PDF file .