In de seizoenen 2022-2023 en 2023-2024 speelt BC Mariken nog altijd in het huidige clubshirt, de Teamline Champ 2.0 van het merk JAKO. Heb je nog clubkleding nodig? Of wil je je kledingkast uitbreiden? Neem dan een kijkje in onze online Clubwinkel of pas een shirt bij Sportshop Richard Kregting (Paul Krugerstraat 109, Nijmegen).

In de winkel zijn shirts, polo’s, sportbroekjes en trainingspakken aanwezig in allerlei maten. Hier vind je een mini-catalogus met de verschillende opties (de prijzen zijn inmiddels een paar euro gestegen). In de Clubwinkel zijn ook JAKO-sokken, -bidons, -petjes en -slippers verkrijgbaar. Als je online bestelt, kun je de kleding vervolgens ophalen in de winkel.

Sportshop Richard Kregting is geopend op dinsdag tot en met vrijdag (9.30-17.30 uur) en op zaterdag (9.00-17.00 uur). Klik hier voor de website van de Nijmeegse sportwinkel.

Heb je nieuwe schoenen of andere badmintonproducten nodig? Bij badmintonwinkel CHESPsport krijgen leden van BC Mariken 5 procent korting op alle artikelen. Gebruik in het bestelproces de kortingscode BCMariken2022. CHESPsport verkoopt ook squash-, padel- en tennisproducten.