Op vrijdag 15 februari vond in de kantine van de Jan Massinkhal weer de BC Mariken Pubquiz plaats. Dit keer was er een echte quizmaster geregeld: toekomstig BC Mariken-lid Koen Reintjes. Met behulp van een beamer projecteerde hij zijn quizvragen op een groot scherm.

In totaal speelden er zes teams mee en ging de gehele kantine op in het spel. Zelfs een bezoekend team uit de voorjaarscompetitie speelde mee, samen met ons eigen, thuisspelende team. De rondes vlogen voorbij – het werd later en later en later. Zoals het een echte pubquiz betaamt laaiden bij sommige vragen de discussies hoog op. Want welke snelwegen liggen er nu precies rondom Nijmegen? En welke bruggen kent Nijmegen allemaal? Wanneer werd BC Mariken eigenlijk opgericht en wie won een maand geleden het sjoeltoernooi?

Na anderhalf uur zaten alle vragen erop en kon de uitslag berekend worden. Het winnende team (de voorjaarscompetitie) kon met heerlijke chocolaatjes hun overwinning gaan vieren! Het was wederom een geslaagde avond waarbij het fanatisme van een sportclub onmiskenbaar aanwezig was!

Koen, bedankt voor de organisatie van deze leuke avond!