Op zaterdag 22 april werd in sporthal De Triangel het open BC Mariken-Jeugdtoernooi gespeeld. Met 111 deelnemers uit Limburg, Brabant, Duitsland en natuurlijk onze eigen regio beloofde het een drukke dag te worden. BC Mariken zelf was zeer goed vertegenwoordigd met 24 spelers.

Om 8.15 uur werd begonnen met het opbouwen van de inschrijftafel en de wedstrijdtafel. Drie kwartier later stonden de eerste partijen op de baan. In de U9 (onder 9) speelden de jongste deelnemers en ook de U11 en U13 waren vroeg aan de beurt. Later op de dag kwamen daar de U15 en U17 bij.

Naast de vele spelers en begeleiders waren er veel vrijwilligers actief. Sommige bemanden de tafels, andere waren in de zaal en hielden de banen in de gaten. Weer andere hielpen met het tellen van wedstrijden, de coaching of de loterij. Ook de kinderen van BC Mariken zelf waren volop actief in de organisatie, zoals bij het omroepen, het verzorgen van de wedstrijdblaadjes en weer de loterij.

Vele voldane en blije gezichten verder werden rond 18.00 uur de prijzen aan de winnaars in de jongste categorie├źn uitgereikt. Voor de oudere spelers vond een tweede sessie plaats na de 231e en laatste wedstrijd om 21.30 uur.

Kijk voor alle foto’s die zaterdag gemaakt zijn op onze Media-pagina. Wie wil weten wie er gewonnen heeft kan hier terecht.

Wat ons betreft: tot volgend jaar!