Vandaag is ons jeugdteam BC Mariken J2 in de Juliana van Stolberghal in Amersfoort regiokampioen geworden. In de finalepoule in de categorie Onder 15-13 Mix 1-2 bleken Djay, Floris, Ruben, Anissa en Maddie de sterkste van vier.

In de eerste wedstrijd namen onze spelers het op tegen BC Veenendaal J4. De herendubbel van Floris en Ruben werd helaas net verloren, maar door winstpartijen en in de damesdubbel van Anissa en Maddie, de herenenkel van Djay en de beslissende gemengd dubbel van Anissa en Ruben stond er toch een 3-2 overwinning voor BC Mariken op het uitslagenformulier.

Aan het begin van de middag werd vervolgens OSM Badminton J3 overtuigend met 4-1 verslagen.

In de laatste wedstrijd tegen BC Leerdam kon BC Mariken J2 zich ten slotte tot regiokampioen kronen. Het werd een ware thriller. Maar liefst drie van de vijf partijen eindigden in een driesetter. Twee daarvan gingen verloren, slechts één werd gewonnen – maar dat was wél uitgerekend de beslissende gemengd dubbel van Maddie en Djay. Met de 3-2 overwinning was het regiokampioenschap een feit. Een puike prestatie van onze jonge spelers!

Alle volledige uitslagen van vandaag vind je hier.