Wat is er nu leuker dan een toernooi spelen met je eigen, hechte vereniging? Wedstrijden spelen onder aanmoediging van je clubgenoten, zelf teamgenoten coachen en na afloop ergens een hapje eten. Samen uit, samen thuis.

Het komend seizoen gaat BC Mariken naar een aantal toernooien in de regio. We willen zo veel mogelijk spelers meekrijgen zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Hopelijk nemen we veel prijzen mee naar Nijmegen!

Het eerste toernooi wordt het BV Houten Warming-Up op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018. Op zaterdag spelen de categorieën 1 en 6, op zondag de categoriën 4 en 8. Je mag op iedere dag aan maximaal twee onderdelen meedoen, bijvoorbeeld de damesenkel en de damesdubbel. Een leuk punt aan dit toernooi: doordat je de eerste ronde in poules is speel je gegarandeerd veel wedstrijden.

Via deze link kun je je aanmelden. Dit kan tot en met 18 augustus 2018.

Probeer zelf ook andere spelers over te halen om mee te gaan. Hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt!

Enkele spelers van BC Mariken hebben zich al aangemeld. Wil je graag meedoen maar heb je geen partners of geen vervoer? Stuur dan een berichtje naar de technische commissie. Wellicht kunnen zij je helpen.

Ook voor de jeugd is een aantal toernooien uitgekozen waar BC Mariken heengaat. Informatie daarover volgt.