In 2022 bestaat BC Mariken 45 jaar! Dat vieren we met een lustrumdag op zaterdag 9 juli. In dit bericht geven we een schets van het programma. Het belooft een sportieve feestdag te worden. Na twee seizoenen waarin we dikwijls niet konden badmintonnen, zijn we wel toe aan een feestje!

Volgende maand opent de lustrumcommissie de inschrijving. Je kunt je voor de hele dag, maar ook voor losse onderdelen opgeven. Houd in ieder geval alvast de datum vrij!

10.00 – 13.00 uur: badminton in de Jan Massinkhal
’s Ochtends organiseren we een gezellig badmintontoernooi, waarbij junioren- en seniorenspelers mengen, maar tegelijkertijd leuke wedstrijden op eigen niveau spelen. Het toernooi vindt plaats in de Jan Massinkhal en wordt georganiseerd door de TC, de JC en onze trainers.

13.00 – 14.00 uur: lunch in de kantine
Na het badminton organiseren we een lunch in onze vertrouwde kantine in de Jan Massinkhal. Hiervoor vragen we waarschijnlijk een kleine bijdrage van de deelnemers.

14.30 – 17.30 uur: buitenactiviteit in het Goffertpark
In de middag trekken we naar het Goffertpark. Daar organiseren we een activiteitenmiddag met allerlei leuke spellen. Voetbal, ultimate frisbee, beachvolleybal: noem maar op! Centraal leggen we picknickkleden neer, met muziek, lekker eten en drinken. Wie wil, kan meehelpen met het beschilderen van een lustrumvlag. Badminton laten we deze middag achterwege.

De indeling van de middag laten we vrij. Iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft. Onze badmintontassen kunnen we waarschijnlijk op een veilige plek in de Jan Massinkhal achterlaten.

18.00 – 20.00 uur: diner in de kantine
Voor het avondeten keren we terug naar de kantine. Daar willen we een buffet laten aanrukken. Ook voor onze jeugdleden zorgen we voor lekker eten. Net als voor de lunch zullen we voor het avondeten waarschijnlijk een eigen bijdrage vragen.

20.30 – 1.00 uur: feest bij Café Faber
Na het diner verplaatsen de volwassenen en oudere jeugd zich naar Café Faber (Van Broeckhuysenstraat 12-14, Nijmegen). Op de eerste verdieping zijn we van plan een zaaltje te huren, met een eigen bar. De inloop is vanaf 20.30 uur. De officiële start van het feest is een halfuur later.

Iedereen kan tussen het diner en het feest eventueel langs huis om spullen weg te brengen. We moedigen aan elkaar te helpen met de opslag van tassen. Zo blijven leden die verder weg wonen niet met hun tassen zitten.

Heb je een vraag of een leuk idee? Stuur dan via ons contactformulier een bericht naar de lustrumcommissie.