Op zaterdagmiddag 2 juni 2018 worden er voor jeugdspelers badmintonworkshops georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Hieronder lees je in het kort hoe deze workshops er uitzien.

Wat zijn de belangrijkste onderwerpen?
Voetenwerk, netspel, service en fysieke training (op het veld).

Vanaf en tot hoe laat?
De badmintontraining start om 13:00 uur (eerste blok) of om 15:30 uur (tweede blok) en duurt twee uur.

Wie geven deze badmintontraining?
Er zijn twaalf Nederlandse, maar ook internationale toptrainers uit Duitsland, Italië en het ultieme badmintonland Denemarken! Zij hebben allemaal hun eigen specialiteit en staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Klik hier voor hun volledige bio.

Hoeveel kost het om mee te doen?
Je kunt meedoen voor eenmalig €40,00.

Loterij
Er is op deze dag ook een loterij waarbij mooie badmintonprijzen te winnen zijn van onder meer Victor Badminton en de OroDenmark Badminton Academy.

Waarom wordt deze middag georganiseerd?
Inter- en nationale toptrainers uit Nederland, Duitsland, Denemarken en Italië en betrokken vrijwilligers verzorgen deze workshops belangeloos in het kader van de Erik Meijs FUNDRAISER. Deze jonge Nederlandse topbadmintonner kwam vorig jaar 16 november om bij een noodlottig verkeersongeluk en de opbrengsten van deze sportieve middag zijn volledig ten gunste van Eriks vriendin en hun in februari dit jaar geboren zoon Tommy Erik.

Vragen of opmerkingen
Heb je vragen over deze bijzondere badmintonmiddag? Stuur dan een e-mail naar fundraiser@vbo-trainer.nl. Meestal heb je binnen één tot twee dagen al antwoord terug.

Meer informatie vind je hier.