Met het aanbreken van de zomermaand juni komt er een einde aan het reguliere badmintonseizoen bij BC Mariken. In dit overzicht lees je wat er de komende weken te doen is op onze badmintonvereniging.

Woensdagen
Onze 50+-groep blijft tot en met eind juni gewoon doorspelen op woensdagmiddag. Het vrij spelen vindt van 15.30 tot 17.00 uur plaats in Sporthal de Zwaluw.

Vrijdagen
De vrijdagavond is onze clubavond. In de maand juni spelen we echter niet in de Jan Massinkhal, maar in de Ark van Oost. Van 19.30 tot 20.30 uur kunnen alle jeugdleden op negen banen vrij spelen. Daarna is het de beurt aan de senioren: tot 22.30 uur is de zaal van hen.

Zaterdag 15 en zondag 16 juni
Dit weekend gaat BC Mariken voor het tweede jaar op rij op jeugdkamp. Zaterdag na de lunch zijn deelnemers welkom in de blokhut Den Berg van Scouting Alverna (Den Berg 7, Alverna). Zondag na de lunch is het kamp weer afgelopen.

Zaterdag 29 juni
Onze vereniging draait op de inzet van vele vrijwilligers. Aan het eind van ieder seizoen bedanken wij hen voor hun werkzaamheden. Meer informatie volgt, maar een barbecue staat in ieder geval op het programma!

Kijk voor actuele informatie altijd op www.bcmariken.nl/kalender.