Het nieuwe badmintonseizoen staat voor de deur. In de maand augustus pakken we de badmintonrackets weer op, meteen na het einde van de zomervakantie. In dit overzicht lees je wat er de komende maanden te doen is bij BC Mariken.

Dinsdagtrainingen
Op dinsdag 20 augustus vinden in de Jan Massinkhal de eerste trainingen van het seizoen 2019-2020 plaats.

Woensdagen: vrij spelen
Een dag later, op woensdag 21 augustus, start in Sporthal de Zwaluw onze recreantengroep. Zij kunnen weer iedere week van 15.30 tot 17.00 uur vrij spelen.

Donderdagtrainingen
De trainingen voor de Triangel-groep starten op donderdag 22 augustus.

Vrijdagavond, clubavond
Vrijdagavond is clubavond. Een nieuwe indeling van de speeltijden moet leiden tot nog meer verbinding. De jeugd traint tot 20.00 uur, de senioren van 20.00 tot 21.00 uur en daarna is er vrij spelen. Uiteraard sluiten we de avond weer af in de kantine.

Het zal weer gezellig druk worden in de Jan Massinkhal. De eerste clubavond is op vrijdag 23 augustus.

Trainingskamp voor senioren: 23-25 augustus
Meteen na de eerste vrijdagtraining gaan de senioren van BC Mariken op trainingskamp naar Kleve. Met een weekend vol badminton bereiden zij zich voor op het competitieseizoen. Uiteraard is er tussendoor genoeg tijd voor leuke activiteiten en veel gezelligheid.

Vrijdag 30 augustus
Helaas hebben we in de eerste maand meteen een uitvalsavond. Op vrijdag 30 augustus is de Jan Massinkhal voor ons niet beschikbaar. Er is die avond geen badminton.

Op de website vind je meer informatie over de juniorentrainingen (met groepenindeling), de seniorentrainingen en het vrij spelen. Voor trainingen kun je je gemakkelijk je afwezigheid melden via www.bcmariken.nl/afmelden.