In het nieuw kalenderjaar gaan we weer snel de badmintonbaan op. Bij iedere slag tegen de shuttle verbrand je een klein stukje oliebol. In dit overzicht lees je wat er de komende weken allemaal op de badmintonkalender van BC Mariken staat.

Kerstvakantie
In de eerste week van januari gooit de kerstvakantie ons badmintonprogramma nog wat op de schop:

  • Maandag 2 januari: geen badminton.
  • Dinsdag 3 januari: voor de junioren vervallen de trainingen. Voor de G-badmintongroep is er wel training. Ook de trainingen van de senioren gaan door. Trainer Paul is afwezig. De trainingsgroepen worden ter plekke gevormd.
  • Woensdag 4 januari: deze middag kan de 50+-groep van 15.30 tot 17.00 uur in Sporthal de Zwaluw terecht. Ook vindt in Sporthal de Boog deze dag het 2Grip/BC Mariken Jeugdteamtoernooi plaats.
  • Donderdag 5 januari: geen badminton.
  • Vrijdag 6 januari: alle jeugdleden kunnen van 19.00 tot 20.00 uur vrij spelen in de Jan Massinkhal. Voor de senioren is er wederom een reguliere speelvond. Omdat trainer Paul ook deze avond afwezig is, worden de trainingsgroepen wederom wat door elkaar gegooid.

Rest van de maand: regulier programma
Vanaf maandag 9 januari geldt weer het reguliere badmintonprogramma: de rest van de maand zijn er geen afwijkende speeldagen of -avonden.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.