Ook in februari valt er bij BC Mariken op de badmintonbaan weer van alles te beleven. Terwijl het einde van de competitie nadert, gaan de trainingen en het vrij spelen gewoon door. In dit overzicht vind je informatie over de afwijkende speelavonden deze maand.

Vrijdag 10 februari: geen Jan Massinkhal
Op vrijdag 10 februari is de Jan Massinkhal niet voor ons beschikbaar. Voor de junioren is er die avond daarom geen badminton. Seniorenspelers en oudere jeugd kunnen wel van 21.00 tot 23.00 uur vrij spelen in Sporthal de Triangel. Ook is daarna de kantine van de Triangel open voor een drankje.

Jeugd- en seniorenspelers zijn ook van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de inhaalwedstrijd van ons eerste team. Om 19.30 uur ontvangt BC Mariken 1 in Sportzaal de Spil BC Velo 3 uit Wateringen. Onze spelers hebben nog vijf punten nodig om zich officieel te handhaven. Alle support is welkom!

Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie gaat ons badmintonaanbod op de schop. Op maandag 20, dinsdag 21 en donderdag 23 februari is er die week helemaal geen training. De 50+-groep kan op woensdagmiddag 22 februari wel gewoon spelen.

Op vrijdag 24 februari is er voor de jeugd van 19.00 tot 20.00 uur in de Jan Massinkhal vrij spelen. Voor de seniorentrainingsgroep D is er van 20.30 tot 21.30 uur training. Andere senioren kunnen van 20.00 tot 23.00 uur vrij spelen.

Rest van de maand: regulier programma
Op de andere speelavonden geldt ons reguliere badmintonprogramma: er zijn geen andere afwijkende speeldagen of -avonden.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.