Volgende week houden veel Nijmeegse scholen vanwege de meivakantie hun deuren gesloten. Dat betekent echter niet dat er bij ons op de badmintonbaan niets te beleven valt. Wel draaien we in deze vakantieweek een aangepast programma. In dit overzicht zetten we de afwijkende speelmomenten op een rij:

Dinsdag 25 april: geen badminton
Op deze dinsdag is er geen badminton. De trainingen voor de jeugd, senioren en G-badmintongroep vervallen.

Donderdag 27 april: geen badminton
Ook op deze donderdag is er geen badminton. De jeugdtraining vervalt. De seniorentrainingen op donderdag zijn vorige maand al geëindigd.

Vrijdag 28 april: vrij spelen en training voor groep D
Voor de junioren is er deze vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur vrij spelen in de Jan Massinkhal. Om 20.00 uur nemen de senioren het over: zij kunnen tot 23.00 uur hun potjes spelen. Voor trainingsgroep D is er daarnaast van 20.30 tot 21.30 uur training.

Dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 mei: geen badminton
Ook de nieuwe maand begint met wat minder badminton dan normaal. Vanwege de vakantie is er op dinsdag, donderdag en vrijdag geen badminton. De P-badmintongroep (op maandag) en de 50+-groep (op woensdag) kunnen wel spelen.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.