Ook in de maand april valt bij BC Mariken weer van alles op de badmintonbaan te beleven. In dit overzicht vind je alle afwijkende trainingen en vrijspeelmomenten.

Vrijdag 14 april: uitvalsavond
Op vrijdag 14 april is de Jan Massinkhal niet voor onze vereniging beschikbaar. Die avond is er daarom geen badminton.

Maandag 10 april: geen P-badmintontraining
Op Tweede Paasdag (maandag 10 april) vervalt de training voor de P-badmintongroep.

Vrij spelen tijdens BC Mariken Jeugdtoernooi
Op zaterdag 15 april vindt in Sporthal de Boog ons BC Mariken Jeugdtoernooi plaats. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn in de zaal een aantal banen over. Die stellen we daarom beschikbaar om vrij te spelen. Heb je zin om even een potje te spelen? Kom dan gerust langs!

Badminton in de meivakantie
In de meivakantie gaat ons badmintonaanbod flink op de schop. Op dinsdag 25, donderdag 27 april, dinsdag 2, donderdag 4 en vrijdag 5 mei is er vanwege de meivakantie voor zowel de junioren als de senioren geen badminton.

De P-badmintongroep kan op de maandagen 24 april en 1 mei wel gewoon spelen. Hetzelfde geldt voor de 50+-groep op de woensdagen 26 april en 3 mei. Voor de junioren is er in de meivakantie alleen op vrijdag 28 april vrij spelen, van 19.00 tot 20.00 uur. De senioren kunnen die avond van 20.00 tot 23.00 uur vrij spelen. Voor de seniorentrainingsgroep D is er bovendien van 20.30 tot 21.30 uur training.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.