Afgelopen zaterdag heeft ons jeugdlid Anissa op de finale van het Junior Master Circuit de meisjesenkel onder 11 jaar gewonnen. Met deze knappe prestatie verzekert ze zich van deelname aan de Junior Master Cup. Op zaterdag 12 oktober speelt ze in de Topsporthal in Almere tegen Maere van Dalm, die dit seizoen bovenaan de ranglijst eindigde.

Tijdens het afgelopen seizoen deed Anissa aan zes verschillende Junior Mastertoernooien mee. Met de punten die ze daar verdiende kwam ze tot een tweede plaats op de ranglijst van het circuit. Daarmee plaatste ze zich voor de finale van afgelopen zaterdag, die ze vervolgens overtuigend won. In de middag kwam ze twee keer in actie en won ze twee keer gemakkelijk.

De Junior Master Cup wordt gespeeld op de zaterdag van de Yonex Dutch Open, het grootste internationale badmintontoernooi in Nederland. In elke leeftijdscategorie neemt de nummer een van de ranglijst het op tegen de winnaar van de finale. We wensen Anissa nu al veel succes en hopen dat ze geniet van het spelen in zo’n prachtige badmintonarena!

De ranglijst van het Junior Master Circuit vind je hier. De uitslagen van Anissa tijdens de finale vind je hier. Foto van René Lagerwaard.