Op zaterdag 6 en zondag 7 juli organiseert Badminton Nederland in het Noord-Brabantse Veghel het NK AirBadminton. Volgens de bond is dit toernooi geschikt voor spelers met een speelniveau 5e divisie of hoger. Voor andere spelers organiseert de bond gelijktijdig een gezelligheidstoernooi. Zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk zondag 23 juni aan.

NK Airbadminton
Op de zaterdag van het NK staan de onderdelen mannendubbel, vrouwendubbel en gemengddubbel op het programma. In de ochtend en middag worden de poulewedstrijden afgewerkt, daarna de halve finales en finales. Alle deelnemers spelen meerdere wedstrijden.

Op zondag worden de mannen- en vrouwentriples gespeeld. Bij dit onderdeel nemen drie spelers het op tegen drie tegenstanders. Ook hier staan ’s ochtends de poulewedstrijden op het programma. De halve finales en finales volgen in de loop van de middag.

Inschrijven gaat via dit formulier. De deelnamekosten bedragen 7,50 euro per onderdeel. Meer informatie vind je hier.

AirBadminton Experience
Ook spelers met een lager niveau of minder badmintonervaring kunnen in Veghel kennismaken met AirBadminton. Voor deze doelgroep organiseert de bond een leuk toernooi, waar je sowieso veel potjes speelt. Zaterdag worden de dubbels gespeeld, zondag de triples.

Inschrijven kan via dit formulier. Deelname kost 3,50 euro per persoon per onderdeel. Meer informatie vind je hier.

In 2019 organiseerde Badminton Nederland in samenwerking met onze vereniging een AirBadminton-evenement op de Waalkade in Nijmegen. Bekijk hier de aftermovie van dat weekend: