Afgelopen dinsdag hebben we afscheid genomen van Bart-Jan den Hollander als hoofdtrainer van BC Mariken. De afgelopen vijf seizoenen gaf hij training bij onze vereniging, van beginnende jeugdspelers tot en met het eerste seniorenteam. Daarnaast hielp hij met het opleiden van andere jeugdtrainers en dacht hij veel mee met ons beleid. Hij gaf verschillende keren training op onze trainingskampen en stond steevast op onze toernooien met een badmintonstand.

Op deze laatste trainingsavond in de Jan Massinkhal verzorgde Bart-Jan een leuke spelletjestraining, afgewisseld met partijen. Eerst kwamen de jeugdgroepen aan bod. Later op de avond de senioren. 

Tussendoor zetten we hem – in het bijzijn van een hele hoop leden – goed in het zonnetje. Speciaal voor Bart-Jan hadden we een kleurrijk herinneringenboek gemaakt met handgeschreven tekstjes en foto’s van spelers die onder hem getraind hadden.

Op donderdag 26 april geeft Bart-Jan nog een training aan de Triangel-groep, die weer op shuttle-examen gaat. Meer foto’s van de afscheidsavond in de Jan Massinkhal vind je op de Media-pagina.

Bart-Jan, bedankt voor je inzet op en buiten de badmintonbaan de afgelopen jaren!