Als vereniging draait BC Mariken op het werk van vele vrijwilligers. Elk jaar worden zij in het zonnetje gezet. Iedereen die heel actief is geweest in onze club was uitgenodigd voor een gezellig en actief uitje bij Planet Awesome op zaterdagavond 2 september. Maar liefst achttien personen kwamen opdagen.

De avond werd georganiseerd door onze activiteitencommissie. Rond 20.30 uur verdeelde Lillian de aanwezige vrijwilligers willekeurig in groepjes voor de eerste activiteit: glow-in-the-dark minigolf. De golfballen waren mooi opgelicht, net zoals de personen met witte kleding of veters.

Om moed in te drinken of het verdriet van het missen van een hole weg te drinken, mochten we onze drankjes mee de baan op nemen. Het kostte de nodige tijd om de achttien holes af te lopen. Gelukkig was de competitie tussen de verschillen groepen en onderling erg gezellig. De beste score, oftewel het laagste aantal slagen, noteerde Lynn!

Later op de avond, rond 23.00 uur, gingen we de bowlingbaan op. Hiervoor had de activiteitencommissie weer een nieuwe indeling gemaakt. Bij het bowlen bleken sommige deelnemers over een behoorlijke competitieve kant te beschikken. Op elk van de drie banen ontspon zich een gezonde strijd. De einduitslag weten we helaas niet: klokslag middernacht eindigde de activiteit. Een scoreoverzicht kon niet geprint worden.

We kijken terug op een zeer gezellige avond. Wil je volgend jaar ook mee? Onze vereniging is altijd op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen. Als je interesse hebt, kun je een berichtje sturen naar een van de bestuursleden of het bestuur of naar een van de andere vrijwilligers.