Twee weken terug hebben alle seniorenspelers een e-mail gekregen over de aanmelding voor het competitieseizoen 2019-2020. De technische commissie hoopt dat ook volgend seizoen veel spelers BC Mariken willen vertegenwoordigen in de badmintoncompetities.

Je kunt je opgeven door het formulier op Google Form in te vullen. De aanmelding sluit op zondag 10 maart, dus vergeet niet dit op tijd te doen. In het formulier is ruimte om je voorkeuren aan te geven over niveau of teamsamenstelling. Als je geen competitie wilt spelen of alleen als invaller beschikbaar bent kun je dat ook doorgeven.

Als het aanmelden gelukt is, krijg je een bevestiging op je e-mailadres.

Als je vragen hebt over de aanmelding of over de competitie van volgend jaar, schroom dan niet een bericht achter te laten voor de technische commissie, of spreek een van de commissieleden (Bram en Karen) aan in de zaal.

Tenslotte willen we het volgende opmerken: we verwachten bij de aanmeldingen een groot tekort aan dames. Weet je iemand die misschien bij onze vereniging competitie zou willen spelen? Tip haar dan of geef haar naam door aan de technische commissie.

Technische Commissie
BC Mariken