Binnenkort start een recreantencompetitie in regio Nijmegen voor recreatieve 50+-leden. De competitie is een samenwerking van verschillende verenigingen. Vorig jaar speelden vier verenigingen mee. Dit jaar breiden we uit!

De volgende acht verenigingen nemen deel: BC Mariken, BC Bemmel, BC GOVA, BC Groesbeek, BC Westervoort, Quick 1888, ’t Pluumke, het Roze Veertje.

We spelen met een gemengd recreantenteam van vier tot zes spelers. Iedere wedstrijd heeft het team van BC Mariken een andere samenstelling zodat zoveel mogelijk spelers kunnen meedoen. De thuiswedstrijden van BC Mariken worden gespeeld op vrijdagavonden in de Jan Massinkhal. De uitwedstrijden worden gespeeld op de speelavond van de vereniging waar je op bezoek gaat. Dat kan in principe iedere avond van de werkweek zijn. We spelen een halve competitie: zeven wedstrijden in totaal, waarvan drie of vier thuiswedstrijden.

Meedoen met de regionale 50+ recreantencompetitie biedt een mooie gelegenheid om samen met een aantal Marikenspelers eens wedstrijden te spelen tegen andere tegenstanders dan je gewend bent op de vrijdagavond. Winnen is leuk, maar het gaat vooral ook om de gezelligheid. De speelavond wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje.

Heb je zin om een of meerdere keren mee te doen? Geef je dan op bij RBC-voorzitter Paul Deneer. Dat kan tot en met vrijdag 1 februari via de contactpagina of door hem aan te spreken in de hal. Geef ook aan of er avonden zijn waarop je eventueel niet kunt spelen.