De nieuwe clubkleding van BC Mariken is sinds deze maand verkrijgbaar bij Sportshop Richard Kregting of in onze digitale clubwinkel. Als je nu een nieuw shirt, broekje of trainingspak aanschaft, ben je ruim op tijd voor de competitie en eerste trainingen. Al vanaf 20 euro (jeugd) of 22,50 euro (volwassenen) heb je het shirt waarin we de komende vier seizoenen spelen!

Sportshop Richard Kregting, een Nijmeegse sportwinkel waarmee BC Mariken al jaren samenwerkt, heeft sinds enkele weken onze nieuwe clubkleding in de schappen hangen. Alle clubkleding is ook te vinden in de clubwinkel van BC Mariken, de online webshop die de winkel speciaal voor onze vereniging gemaakt heeft. Hier vind je bovendien een mini-catalogus met de verschillende opties en prijzen.

Sportshop Richard Kregting is geopend op dinsdag tot en met vrijdag (9.30-17.30 uur) en op zaterdag (9.00-17.00 uur). Het adres is Paul Krugerstraat 109, Nijmegen.

Het nieuwe clubshirt is door onze leden verkozen via een online poll. Op de afgelopen ALV maakte de shirtcommissie de winnaar van deze verkiezing bekend. Tot en met het seizoen 2027-2028 speelt BC Mariken in de Iconic-kledinglijn van Jaco.