BC Mariken werkt ook komende seizoenen samen met Sportshop Richard Kregting. Sinds 2020 nemen wij onze clubkleding af bij deze Nijmeegse sportwinkel. Omdat de contacten nog altijd aan beide kanten goed bevallen, zetten wij deze samenwerking tot en met 2028 voort. Afgelopen weekeinde bekrachtigde onze voorzitter Bram de samenwerking.

Sportshop Richard Kregting heeft sinds enkele weken onze nieuwe clubkleding in de schappen hangen. Ben je benieuwd in welk tenue we de komende seizoenen spelen? Werp dan snel een blik in onze Clubwinkel. Daar is de nieuwe collectie al te bezichtigen en te bestellen. Je kunt ook langsgaan in de winkel. Het adres is Paul Krugerstraat 109, Nijmegen.

Als onderdeel van de samenwerking heeft Sportshop Richard Kregting samen met kledingmerk Jako Sport besloten onze trainers weer van een karakteristiek jasje te voorzien. De afgelopen seizoenen droegen alle trainers van onze vereniging een rode trainingsjas uit dezelfde lijn als de reguliere clubkleding. Na de zomer zijn zij in hun nieuwe kleding te zien!

Sportshop Richard Kregting is geopend op dinsdag tot en met vrijdag (9.30-17.30 uur) en op zaterdag (9.00-17.00 uur). Klik hier voor de website van de Nijmeegse sportwinkel.